Wil je je bedrijf beter op de kaart zetten, wil je een nieuwe doelgroep aanspreken of wil je bijvoorbeeld een nieuw product introduceren? Van het bedenken tot en met het uitvoeren van een creatief concept ben je bij ons aan het juiste adres! Wij weten dat een concept niet alleen fris en verhelderend moet zijn, maar ook functioneel: reclame is emotie.

Onze werkwijze

Het begint met een eerste kennismakingsgesprek, dat overigens geheel vrijblijvend is, en waarin we jou graag aan het woord laten. We willen graag van je weten wat je wensen zijn: welke doelgroep wil je bereiken, wat wil je uitstralen en wat zijn je doelstellingen? We proberen ons te verplaatsen in je situatie en dragen ideeën aan, waardoor mede door ons enthousiasme, spontaan een brainstormsessie kan ontstaan.

Als we in kaart hebben gebracht hoe we de wensen naar een plan van aanpak gaan vertalen, kunnen we indien gewenst een offerte uitbrengen. Als je akkoord gaat met de offerte starten we het traject. We bedenken en ontwerpen een concept dat aansluit bij je wensen, en gaan dit vervolgens aan je presenteren. Als jij ‘groen licht’ geeft, gaan wij de vervolgstap maken.

De realisatieprocedure wordt gestart. Alle elementen die in het concept zijn gedefinieerd worden uitgewerkt naar de diverse communicatie-uitingen, totdat deze gereed zijn voor online publicatie of bijvoorbeeld drukwerk.

Geen torenhoge rapporten, maar concrete ideeën.

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken