Je website is een verlenging van een onderneming of organisatie, maar dan online. Met goede inhoud, duidelijke navigatie en fraaie vormgeving. En als je dat wilt, kun je je site zelf onderhouden.

Open Source

Voor een professionele uitstraling van je organisatie op internet is het belangrijk om je internetsite te laten bouwen door een gespecialiseerd bureau: je weet dan zeker dat je internetsite goed werkt in verschillende browsers, dat je site ‘zoekmachinevriendelijk’ is gebouwd en dat je site goed bereikbaar is door betrouwbare hosting.

Bij Dageraad werkt uitsluitend met de Open Source systemen WordPress en Joomla. Waarom?

  • omdat de software in basis gratis is (geen dure licenties)
  • eenvoudig CMS-systeem waardoor je zelf je site kunt beheren
  • omdat we geloven dat je niet van ons afhankelijk wilt zijn
  • omdat de Open Source systemen continu, wereldwijd doorontwikkeld worden
  • omdat er miljoenen gebruikers zijn waardoor je het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden.
Een goede website hoeft niet duur te zijn

Een website bouwen is gespecialiseerd werk, dus het kost altijd geld. Maar je website is ook een belangrijke investering in je bedrijf. Het zou jammer zijn wel veel geld uit te geven aan de overige promotionele activiteiten maar te bezuinigen op de website. Bij Dageraad hanteert uiterst interessante tarieven voor het bouwen van je website. Zonder in te leveren op kwaliteit en eventueel opgeleverd met een CMS (Content Management Systeem) zodat je desgewenst ook zelf de site kunt onderhouden.

Ook na oplevering van je internetsite kun je op ons rekenen. Of je nu een vraag hebt over het CMS-systeem, of een (kleine) wijzigingen wilt doorgeven of het ontwerp wilt aanpassen: we blijven je helpen om je site actueel en interessant te houden. Ook heb je de mogelijkheid om je website door ons te laten onderhouden, zodat je er zelf zo min mogelijk omkijken naar hebt.

SEO en Tekstschrijven

Zoekmachineoptimalisatie of SEO (search engine optimalisation) is een term die de laatste jaren steeds populairder is geworden en niet zonder reden. Veel bezoekers komen op internetsites terecht via zoekmachines. Daarom is het erg belangrijk dat je site goed gevonden wordt door deze zoekmachines. Continu doorzoeken de robots van zoekmachines het internet, aan de hand van algoritmen, op zoek naar relevantie. Doordat we onze sites grafisch, tekstueel en technisch gezien op juiste manier te bouwen, optimaliseren we onze sites voor zoekmachines. Heb je al een website? Dan kunnen we checken of de teksten van je huidige site zoekmachinevriendelijk zijn. Ook kunnen we je site eventueel voorzien van aanvullende modules en/of componenten waardoor de content nog beter gevonden gaat worden. Ook zonder aanvullende Google AdWords campagne(s)!

Hosting en Domeinnaam registratie

Een succesvolle website begint bij een goede domeinnaam. Bij Dageraad is je graag van dienst op het gebied van de registratie van jouw domeinnaam/domeinnamen. Uiteraard kunnen we je ook van dienst zijn op het gebied van hosting. Onze hosting is betrouwbaar en professioneel, onze tarieven zijn scherp. Wij regelen het hele traject en nemen je alle zorg uit handen. Informeer naar de mogelijkheden!

Enkele voorbeelden van gerealiseerde websites:

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken