Diensten.

Met ons enthousiaste team van creatievelingen hebben we voor veel klanten een diversiteit aan opdrachten mogen realiseren. Niet alleen op het creatieve vlak, maar ook op ondersteunend vlak, waarbij je kunt denken aan advies, strategie, hosting, SEO, drukwerk of merkonderzoek. We werken o.a. voor B2B-organisaties, retailers en non-profit organisaties. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend eens contact met ons op: we zijn benieuwd naar je plannen!

Advies en Concept

Wil je je bedrijf beter op de kaart zetten, wil je een nieuwe doelgroep aanspreken of wil je bijvoorbeeld een nieuw product introduceren? Van het bedenken tot en met het uitvoeren van een creatief concept ben je bij ons aan het juiste adres! Wij weten dat een concept niet alleen fris en verhelderend moet zijn, maar ook functioneel: reclame is emotie.

Onze werkwijze

Het begint met een eerste kennismakingsgesprek, dat overigens geheel vrijblijvend is, en waarin we jou graag aan het woord laten. We willen graag van je weten wat je wensen zijn: welke doelgroep wil je bereiken, wat wil je uitstralen en wat zijn je doelstellingen? We proberen ons te verplaatsen in je situatie en dragen ideeën aan, waardoor mede door ons enthousiasme, spontaan een brainstormsessie kan ontstaan.

 

Als we in kaart hebben gebracht hoe we de wensen naar een plan van aanpak gaan vertalen, kunnen we indien gewenst een offerte uitbrengen. Als je akkoord gaat met de offerte starten we het traject. We bedenken en ontwerpen een concept dat aansluit bij je wensen, en gaan dit vervolgens aan je presenteren. Als jij ‘groen licht’ geeft, gaan wij de vervolgstap maken.

 

De realisatieprocedure wordt gestart. Alle elementen die in het concept zijn gedefinieerd worden uitgewerkt naar de diverse communicatie-uitingen, totdat deze gereed zijn voor online publicatie of bijvoorbeeld drukwerk.

Grafische vormgeving

De filosofie van alles wat we Bij Dageraad doen, is dat onze communicatie niet alleen mooi, maar ook effectief en functioneel moet zijn. Of het nu gaat om het ontwerp van een nieuw logo en een nieuwe huisstijl of het ontwerp van je nieuwe website. Wat we ook ontwerpen: het moet passen bij je organisatie, het moet je doelgroep aanspreken. Je krijgt immers maar één kans voor een eerste indruk op je (potentiële) klanten. En als het ontwerp consequent wordt doorvertaald, dan is herkenbaarheid het toverwoord.

Merkonderzoek

Als je een nieuw beeld- of woordmerk laat ontwerpen is het verstandig om in een vroegtijdig stadium een merkonderzoek te laten verrichten. In dit gratis vooronderzoek wordt gekeken of er geen eerdere merkhouders zijn met een identiek of soortgelijk merk die jou kunnen verbieden het merk te gebruiken. Ook wordt gekeken of de naam of het logo voldoet aan de juridische vereisten voor een merkregistratie. Daarmee kun je de exclusieve rechten op gebruik daarvan veilig stellen. We werken samen met Deponeerjemerk.nl die daarin geheel vrijblijvend adviseert.

Internet & SEO

Je website is een verlenging van een onderneming of organisatie, maar dan online. Met goede inhoud, duidelijke navigatie en fraaie vormgeving. En als je dat wilt, kun je je site zelf onderhouden.

Ook na oplevering van je internetsite kun je op ons rekenen. Of je nu een vraag hebt over het CMS-systeem, of een (kleine) wijzigingen wilt doorgeven of het ontwerp wilt aanpassen: we blijven je helpen om je site actueel en interessant te houden. Ook heb je de mogelijkheid om je website door ons te laten onderhouden, zodat je er zelf zo min mogelijk omkijken naar hebt.

 

SEO

Doordat we onze sites grafisch, tekstueel en technisch gezien op juiste manier te bouwen, optimaliseren we onze sites voor zoekmachines. Heb je al een website? Dan kunnen we checken of de teksten van je huidige site zoekmachinevriendelijk zijn. Ook kunnen we je site eventueel voorzien van aanvullende modules en/of componenten waardoor de content nog beter gevonden gaat worden. Ook zonder aanvullende Google AdWords campagne(s)!

 

Hosting en Domeinnaamregistratie

Een succesvolle website begint bij een goede domeinnaam. Wij onderzoeken welke domeinnamen nog vrij zijn en kunnen deze voor je registreren, in het verlengde daarvan kunnen we ook de hosting regelen. We informeren je graag over de mogelijkheden.

Begeleiding en realisatie

Reclamebureau Bij Dageraad is een full service dienstverlener. Dit betekent dat we onze klanten op een zo breed mogelijke manier van dienst willen zijn. Voor elke opdracht verzorgt ons team de volledige uitvoering en productie van begin tot eind. Zo nemen we je niet alleen werk uit handen, maar houden we ook optimale controle over de kwaliteit en levertijd van het eindresultaat. Van drukwerk tot en met het bouwen en optimaliseren van websites, van het implementeren en uitrollen van een nieuwe huisstijl tot het realiseren en begeleiden van totale campagnes.