Schetsen interieur De Viske

👀 Sneak peek! Onlangs hebben we toffe ontwerpen gemaakt voor het nieuwe interieur van ICT bedrijf De Viske, voor de vestigingen in Doetinchem en Goor. Benieuwd hoe het eruit gaat zien? Onze schetsen geven je alvast een voorproefje.

Corporate identity, ofwel bedrijfsidentiteit, is van cruciaal belang voor een onderneming. Het vormt de visuele en communicatieve representatie van het bedrijf naar zowel interne als externe doelgroepen.

Waarom is dit belangrijk? 🤔 Omdat een sterke corporate identity essentieel is elke onderneming. Het gaat niet alleen om mooie designs, maar om het vormgeven van een herkenbaar, professioneel en onderscheidend imago. Een consistent interieur draagt bij aan de visuele samenhang, wat weer bijdraagt aan een positieve klantbeleving en natuurlijk een prettige werkplek.

Momenteel wordt hard gewerkt aan de uitvoering en realisatie, en we kunnen niet wachten om het eindresultaat te delen! Nog even geduld

Komt jouw huisstijl ook voldoende terug in het interieur van je organisatie? We gaan graag eens met je om de tafel om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Neem eens contact met ons op!