Winterwarm Vouwwand

In het nieuwe pand van Winterwarm wordt de commerciële ruimte gescheiden van de kantine middels een vouwwand. Er moet iets met die witte vouwwand gebeuren, vonden ze bij Winterwarm. Daarop hebben wij voorgesteld om de vouwwand te voorzien van een maatwerk illustratie. Want ook die discipline hebben wij in eigen huis!

De illustratie die we gemaakt hebben is een creatieve en visueel aantrekkelijke manier om aan te geven waar de heaters van Winterwarm en de LED-verlichting van WinLed kan worden toegepast. En omdat het maatwerk is, is de illustratie uniek.

Bij het ontwerpproces voor een illustratie op een vouwwand doorlopen we de volgende stappen:

  1. Verzamelen van informatie: in welke sectoren worden de Winterwarm heaters en de LED-verlichting van WinLed zoal toegepast? Dit moet in de illustratie terugkomen.
  2. Schets en conceptontwikkeling: we beginnen met ruwe schetsen en experimenteren met verschillende compositie-ideeën en lay-outs, waarbij we nadenken over hoe je de verschillende sectoren kunt vertegenwoordigen.
  3. Digitale uitwerking: we beginnen met het uitwerken van de illustratie op de computer met Adobe Illustrator. Ook maken we een werktekening met de exacte maatvoering van de vouwwand, zodat de illustratie straks per paneel kan worden geplakt. Daarbij houden we ook rekening met de deur, en met de positie van tekst, zodat deze niet over de naad van de panelen loopt.
  4. Feedback en revisie: tijdens het maken van de illustratie laten we tussentijds de vorderingen zien aan de klant. Met de feedback passen we de illustratie aan totdat het ontwerp volledig naar tevredenheid is.
  5. Productie: nadat het ontwerp is goedgekeurd maken wij de bestanden drukklaar volgens de specificaties en vereisten en leveren wij het aan de uitvoerder aan. Die maakt van de illustratie stickers die op de panelen van de vouwwand worden aangebracht.

Wil jij ook zo’n mooie illustratie voor jouw organisatie? We gaan er graag met je over in gesprek. We horen graag wat je wensen zijn!

Winterwarm visual illustratie lijntekening
Winterwarm visual illustratie lijntekening
Winterwarm visual illustratie lijntekening vouwwand
Winterwarm visual illustratie lijntekening vouwwand showroom