E-mail handtekeningen

E-mail is nog steeds één van de meest voorkomende communicatiemiddelen. Of het nu gaat om de communicatie met klanten, leveranciers en zakenpartners of onderling tussen collega’s, het gebruik van e-mail is in de zakelijke wereld stevig verankerd.

Toch wordt er maar weinig gebruik gemaakt van een professionele e-mail handtekening en dat is een gemiste kans. Niet voor niets voegen grote telefonie bedrijven “verzonden via mijn iPhone” of “verzonden door mijn Samsung” toe aan het einde van een e-mail bericht.

 

Daarom een professionele e-mail handtekening

 

1. Promoot uw bedrijf bij elke verstuurde e-mail
Verstuurd u regelmatig e-mails? Dan is dit een geweldige kans om uw bedrijf onder de aandacht de brengen en zo naamsbekendheid te vergroten. De ruimte onder uw e-mail is eigenlijk gratis advertentieruimte, dus waarom zou u daar geen gebruik van maken?


2. Verkoop meer.. en krijg meer klanten
Met regelmaat weten personen waar u contact mee heeft per e-mail maar half wat voor producten of diensten u aanbiedt. Door dit duidelijk te benoemen in uw e-mail handtekening vergroot u de kans op een nieuwe klant en verkoop.


3. Het wordt gemakkelijker om contact op te nemen
Door in uw e-mail handtekening contactgegevens op te nemen, is het voor klanten makkelijker direct contact met u op te nemen. Of het nu gaat om uw website, uw telefoonnummer, uw locatie of social media, met een e-mail handtekening maakt u alle informatie direct beschikbaar via hun vingertoppen wanneer ze het nodig hebben.


4. Krijg meer Fans en Volgers
Als u meer fans of volgers op Facebook of Twitter wilt, is het goed klanten dit te laten weten! Je kunt namelijk links toevoegen naar uw sociale pagina’s in uw e-mail handtekening.


5. Kom professioneel en betrouwbaar over
Met behulp van een professioneel ontworpen e-mail handtekening stuurt u de juiste boodschap naar uw klanten: “Ik ben professioneel en u kunt mij vertrouwen”.


 

Wij helpen u graag verder en kijken naar de mogelijkheden voor uw bedrijf. Met de extra voetnoot dat de door ons gemaakt email handtekeningen, door ruim 60 E-Mail clients, probleemloos worden weergegeven en perfect werken! Neem contact met ons op voor meer informatie en prijzen.

 

Email clients