Wie we zijn

Bij Dageraad is een full service concept- en reclamebureau met grootse ideeën. Wij hebben alle kerndisciplines in eigen huis. Strategie- en conceptontwikkeling, ontwerp, grafische vormgeving, tekstschrijven, illustreren en het ontwikkelen van internetsites. En omdat je Bij Dageraad direct met de creatief aan tafel zit, is er geen ruis en kunnen we snel schakelen. Daarom werken we tegen een scherp tarief.

Eerlijk is eerlijk: Bij Dageraad is ook een tikje eigenwijs. We doen het graag anders, kiezen onze eigen weg. We zijn er ook niet vies van om je te adviseren om  juist iets niet te doen. Bij ons dus geen torenhoge rapporten, maar wel korte lijnen, snel schakelen en waarmaken wat we beloven. No-nonsense, persoonlijk en doelgericht. Het draait immers om het resultaat, niet om het mooie praatje. Daag ons uit en kom eens Bij Dageraad. We denken graag met je mee!

Wie we zijn

‘Het is pas goed, als we het zelf ook zo zouden willen hebben’

 • Sander Peters
  Sander Peters Art-director/ directeur
  Gevoel voor ontwerp en vormgeving zit Sander in het bloed. Door zijn jarenlange ervaring in de reclamewereld is zijn inlevingsvermogen een goed ontwikkeld instrument. Hij voelt feilloos aan hoe de wensen van de klant naar een doeltreffend concept vertaald kunnen worden. In zijn vrije tijd zit Sander graag op de fiets, kijkt hij naar films en waait zo nu en dan even uit op Texel.
 • Judith Hulshof
  Judith Hulshof Grafisch vormgever/ directeur
  Judith is een duizendpoot: ze is grafisch vormgever, ondersteunt bij online-projecten, (her)schrijft teksten en is tevens verantwoordelijk voor de administratie. In haar vrije tijd rijdt ze paard en wandelt ze met de hond. In 2004 hebben Judith en Sander (nadat ze 10 jaar collega’s zijn geweest) de stap gezet om voor zichzelf te beginnen.
 • Remco Elburg Webdesigner
  Remco Elburg is het aanspreekpunt als het gaat om communicatie-uitingen online, zoals het ontwikkelen van internetsites, webapplicaties, online advertising, emailings etc. Remco vertaalt onze concepten en grafische vormgeving naar techniek. In zijn vrije tijd maakt hij zich graag moe op de mountainbike, racefiets en in de wintermaanden op de cyclo.
 • Annemiek Dekkers
  Annemiek Dekkers Office manager

  In oktober 2015 is Annemiek Dekkers gestart als onze office manager. Annemiek zorgt ervoor dat achter de schermen alles op rolletjes loopt en bewaart ook in hectische tijden het overzicht. Annemiek heeft een passie voor reizen, houdt van koken en gaat graag hardlopen.

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken