Illustraties in toenemende mate populair

Hoewel de computer niet meer weg te denken is in ons vak, krijgen we toch met regelmaat opdrachten waarvoor we pen (of eigenlijk markers) en papier nodig hebben. Daar worden we blij van! Illustraties zijn weer populair, het mag allemaal weer wat ‘losser’ en persoonlijker. De infographics maar ook animatiefilmpjes die we in toenemende mate zien bevestigen de populariteit van beeld. En hoe cliché ook: een beeld zegt meer dan woorden.

Bij Dageraad maakt illustraties, artist impressions en natuurlijk ook infographics in eigen huis. Met een grote box markers illustreren we vanuit een schets de meest uiteenlopende creaties. Onlangs kregen we de opdracht om een artist impression te maken van een pand dat beschikbaar kwam voor verhuur. Niet met een ‘standaard’ foto van de gevel, maar de opdrachtgever wilde graag aan de hand van een tekening de sfeer van het pand laten zien. Behalve een illustratie van de buitenzijde van het pand, hebben we ook een sfeerimpressie van de binnenzijde gemaakt. We hebben een fictieve winkel in het pand getekend, zo krijgt men een idee van de verhoudingen, beschikbare ruimte en sfeer.

Wil je ook illustraties toepassen in je communicatie-uitingen? Neem eens vrijblijvend contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden.

Bij Dageraad Illustratie Artist Impression
Bij Dageraad illustraties Artist Impression interieur schets