De kracht van inhakers

Inhaken op de Amerikaanse presidentsverkiezingen

Inhakers blijven hangen doordat er een link is met de actualiteit. Vaak zijn ze grappig en sluit de uiting aan op de belevingswereld van mensen. Door met je reclame-uiting in te haken op actuele gebeurtenissen (nieuws) kun je veel publiciteit genereren. Voorwaarde is natuurlijk wel dat je snel schakelt, het nieuws moet actueel zijn om doeltreffend te zijn. Social media is daar bij uitstek geschikt voor en zorgt dat dit soort inhakers snel veel gedeeld kunnen worden.

Voor Horen & Zien in Winterswijk hebben we naar aanleiding van de Amerikaanse presidentsverkiezingen een paginagrote advertentie gemaakt, posters voor in de stoepborden, de site aangepast en natuurlijk worden de social media kanalen niet vergeten. Strekking van de advertentie is dat de nieuwe president er de komende 4 jaar voor zorgt dat de wereld weer een beetje vrolijker wordt, en dat Horen & Zien je een korting geeft op je nieuwe montuur zodat je er de komende 4 jaar zelf ook weer mooi en vrolijk bij loopt.

Inhakers kunnen worden gebruikt om jouw bedrijf op een goedkope en simpele manier in de spotlight te zetten, maar er zijn natuurlijk meerdere manieren om jouw bedrijf een impuls te geven. Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, wij maken graag tijd voor je vrij.

Horen Zien advertentie inhaker actualiteit