Nieuw logo voor RGO Makelaars

Onlangs verhuisde RGO Makelaars naar een nieuw kantoor in Winterswijk. De aanstaande verhuizing was voor ons een logisch moment om de branding van het bedrijf eens opnieuw te bekijken en aan te passen.

Het oude logo van RGO Makelaars was nog steeds herkenbaar, maar was niet meer helemaal actueel. We wilden een logo ontwerpen dat de kernwaarden van het bedrijf vastlegde en tegelijkertijd een frisse wind bracht. Na een uitgebreid creatief proces kwamen we tot een nieuw logo. Het logo staat symbool voor de kernwaarden van RGO Makelaars: thuiskomen, vertrouwen en zekerheid. De kleur van de huisstijl is veranderd van oranje naar blauw. Blauw is een frissere kleur die past bij de moderne uitstraling van het bedrijf.

RGO Makelaars is zeer tevreden met het nieuwe logo. Het logo wordt nu gebruikt op alle communicatie-uitingen van het bedrijf, waaronder de website, de huisstijl en de reclame-uitingen.

Is jouw logo nog up-to-date?

Een logo is een belangrijk onderdeel van de branding van een bedrijf. Het is het eerste wat mensen zien en kan een grote impact hebben op de perceptie van het bedrijf. Als je je afvraagt of jouw logo nog bij je huidige organisatie past, neem dan eens contact met ons op. We helpen je graag om een logo te ontwerpen dat jouw bedrijf op de best mogelijke manier representeert.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op, bel of mail ons!

Voor:

Na: