Winterwarm Heating Solutions

Winterwarm Heating Solutions is al meer dan 75 jaar toonaangevend fabrikant van diverse luchtverwarmingssystemen zoals heaters, luchtverwarmers en warmtekanonnen voor industriële en agrarische toepassingen. In Europa is Winterwarm een voorname speler in de verwarmingsmarkt; in Nederland zijn ze marktleider.

Klant:
Winterwarm Heating Solutions – Winterswijk

Opdracht:
Voor Winterwarm hebben we het logo en de huisstijl ontworpen. Bovendien maken we voor Winterwarm al jaren een range aan productbrochures, productcatalogi en mailingkaarten in diverse taalvarianten. We verzorgen de fotografie, maar we denken ook mee als het gaat om deelname aan beurzen: we ontwerpen panelen voor in de stand, ontwikkelen mobiele stands en ontwerpen/ realiseren de uitnodigingen.

Voor de aankleding van de vergaderzaal heeft Winterwarm ons gevraagd een ontwerp te maken voor de aankleding van de wanden. Daarvoor hebben we op 1 wand diverse panelen gerealiseerd waarop een deel van de producten van Winterwarm staan te ‘pronken’, de tegenoverliggende wand is gevuld met een overzicht in tekst en beeld van Winterwarm door de jaren heen, waarop vooral de mensen van Winterwarm te zien zijn.

Gerealiseerde projecten:

Begin te typen en druk op Enter om te zoeken