Bij Dageraad maakt ideeën concreet in creatief spreekuur

Bij Dageraad Creatief spreekuur
Sander Peters en Judith Hulshof van Bij Dageraad.

Creatief Spreekuur?

Reclamebureau Bij Dageraad uit Winterswijk introduceert het creatief spreekuur: een inspirerende sessie voor iedereen met vragen of ideeën over reclame met als doel een concreet en professioneel (deel)resultaat.

Sander Peters en Judith Hulshof van Bij Dageraad zijn zelf erg enthousiast over het creatief spreekuur. ‘We merken uit de markt dat er vraag naar is. Even snel een vraag stellen over de vindbaarheid van je website, of juist over welk middel je voor welk doel moet inzetten of juist sparren over een nieuw op te zetten onderneming… de vragen kunnen heel divers zijn.

Er zijn veel ondernemers met vragen en ideeën waar ze op vastlopen. Dat is jammer, daar moet je wat mee doen. Wij willen creatieve ondersteuning zijn voor zowel ideeën als realisatie, maar met een lage drempel. Tijdens een creatief spreekuur kunnen we samen ideeën gaan realiseren, de input en voorkeuren van onze klant zijn voor ons een bron van inspiratie om direct met schetsen en voorstellen te komen. We geven heldere uitleg en concreet advies zodat er bewuste keuzes kunnen worden gemaakt. Dat is snel, slim, inspirerend en leuk!

Uitkomst

Het doel van elke sessie is een concreet en professioneel (deel)resultaat. Sander Peters: ‘Voor creatieve wensen of knelpunten is het creatief spreekuur een uitkomst. Door samen te brainstormen kom je tot verrassende inzichten en dat kan je nieuwe perspectieven bieden. Het is enorm motiverend en inspirerend om hier samen over na te denken.’ Judith Hulshof benadrukt: ‘Ook voor starters is het creatief spreekuur uitermate geschikt. We kunnen ze aangeven waarmee ze rekening moeten houden, vanaf het ondernemersplan tot aan de opening van de onderneming en natuurlijk daarna. Je krijgt immers geen tweede kans voor een eerste indruk, ook niet als ondernemer.’

Diversiteit

Creatief spreekuur is breed inzetbaar op een diversiteit aan diensten. Denk daarbij aan logo-ontwerp, ontwikkelen van concepten, brainstormen over identiteit, product- of bedrijfsnaam, vormgeving van advertenties of brochures, het visualiseren van ideeën, informatie over gevelreclame, winkel- of kantoorinrichting, beeldbewerking, het optimaliseren van vindbaarheid van een website, online marketing en social media-advies of het opstarten van uw ideeën ‘op de plank’.

Contact

Een afspraak maken voor het creatief spreekuur bij ons is erg eenvoudig, Wij zijn telefonisch op maandag t/m vrijdag te bereiken op tel. 0543-533603 of stuur een email naar info@bijdageraad.nl.